Izjava o zasebnosti

Računalniški Servis PoceniPC se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto portala Računalniški Servis PoceniPC ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Računalniški Servis PoceniPC soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Računalniški Servis PoceniPC zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Računalniški Servis Pc PoceniPC zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol, zanimanja in hobiji.

Portal Računalniški Servis PoceniPC samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Računalniški Servis PoceniPC te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Računalniški Servis PoceniPC.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Računalniški Servis PoceniPC, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi. Opomba: Računalniški Servis PoceniPC ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Računalniški Servis PoceniPC vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Računalniški Servis PoceniPC, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Računalniški Servis PoceniPC ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Računalniški Servis PoceniPC in družine spletnih mest Računalniški Servis PoceniPC.

Uporaba osebnih podatkov

Računalniški Servis PoceniPC zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Računalniški Servis PoceniPC in ponujanje zahtevanih storitev. Računalniški Servis PoceniPC vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Računalniški Servis PoceniPC in pridruženih spletnih mestih. Računalniški Servis PoceniPC lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Računalniški Servis PoceniPC ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Računalniški Servis PoceniPC lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Računalniški Servis PoceniPC lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Računalniški Servis PoceniPC; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Računalniški Servis PoceniPC ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Računalniški Servis PoceniPC sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Računalniški Servis PoceniPC, in tako ugotovi, katere storitve portala Računalniški Servis PoceniPC so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Računalniški Servis PoceniPC ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Računalniški Servis PoceniPC vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za: (a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Računalniški Servis PoceniPC ali mestu; (b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Računalniški Servis PoceniPC; in za (c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Računalniški Servis PoceniPC ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Računalniški Servis PoceniPC vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Računalniški Servis PoceniPC ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Računalniški Servis PoceniPC, piškotek portalu Računalniški Servis PoceniPC pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Računalniški Servis PoceniPC, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Računalniški Servis PoceniPC, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Računalniški Servis PoceniPC ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Računalniški Servis PoceniPC ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Računalniški Servis PoceniPC ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Računalniški Servis PoceniPC bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Računalniški Servis PoceniPC vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Računalniški Servis PoceniPC ščiti vaše podatke.

Comments on this entry are closed.