Storitve

Popravilo računalnikov, prenosnikov, računalniške opreme, IT storitve

Naš računalniški servis v Novi Gorici je specializiran za hitro, kakovostno in ekonomično popravilo računalnikov, prenosnikov, računalniške in programske opreme. Če je vaš računalnik ali prenosnik počasen, morda zmrzuje, se pojavlja blue screen, se ne želi zagnati, če imate težave s trdim diskom in povrnitvijo podatkov je naš slogan…

Mi lahko popravimo!

Na popravilo vašega računalnika ali prenosnika vam ne bo potrebno čakati tedne preden ga dobite nazaj popravljenega. Mi vam ga bomo popravili v nekaj dnevih in včasih tudi takoj. Lahko nam prinesete vaš računalnik, ali ga pridemo mi iskati k vam na dom ali v pisarno, ali vam opravimo popravilo preko oddaljenega dostopa. Popravljamo vse vrste računalnikov in prenosnikov ne glede na proizvajalca in ne glede na model.

Če vam na računalniškem servise rečejo da se vaš prenosnik ali računalnik ne da popraviti, preden odvržete starega  in kupiti novega, pokličite nas, da preverimo, če se da popraviti.

 

Izvajamo Ekspresno popravilo računalnikov in prenosnikov!

V našem računalniškem servisu se zavedamo, da je veliko opravil, dogodkov in tudi prihodkov odvisnih od brezhibno delujoče računalniške opreme, zato imamo v naši ponudbi tudi ekspresna popravila računalnikov, prenosnikov, računalniške in programske opreme.
Ko imate težave z računalnikom, prenosnikom, računalniško ali programsko opremo, rešitev pa potrebujete takoj, nas lahko pokličete od ponedeljka do petka med 8 in 16 uro.

 

Comments on this entry are closed.